[email protected] Arena, 7041 Trondheim
0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Bambus sokker

Bambus er en økologisk ressurs og en form for hurtig-voksende plante.

Bambus sokker, når bambusen er hugget ned, vokser det en ny skog innen ett år. Bambus kan vokse 1 meter på 24 timer. Nedhogging av bambus bidrar til miljøvern. I moderne produksjon av bambustekstiler blir det utviklet metoder for utvinning av bambusfiber enten helt uten bruk av kjemikalier, eller i lukkede miljøsertifiserte prosesser som gir 100% sikkerhet mot giftig avfallsstoffer eller avrenning fra produksjonen.

På denne måten er bambus en svært bærekraftig ressurs som «fornyer» seg i motsetning til «vanlige trær» som bruker opptil flere tiår på å vokse. Bambus produserer også 35 % mer oksygen enn vanlig trær! Planten spres raskt og kan vokse i områder som ikke er egnet for blant annet matproduksjon. Bambus er organisk og naturlig, og har egenskaper som virker ikke-irriterende på huden.

Har du først kjent bambus mot huden er det vanskelig å gå tilbake. Det er mange grunner til at folk forelsker seg i våre bambussokker. Bambusviskose har en silkeaktig mykhet og oppleves vesentlig mykere, enn for eksempel bomull. Bakterier trives ikke i bambusfibre, noe som gjør bambussokker naturlig antibakterielle. Som mange kanskje vet, kommer ubehagelig lukt av bakterier. Bambus absorberer fuktighet fra huden, holder føttene tørre og eliminerer ubehagelig lukt.